Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (7.20 secunde)
Liderul grupului parlamentar PRM, Gheorghe Funar, a atras ieri atentia opiniei publice asupra unor prevederi ale proiectului bugetului de stat pe 2006 care a€žincearca mascarea si legiferarea unor mari acte de coruptiea€œ in domeniile petrolier si al constructiilor si a acuzat ca este vorba despre favorizarea unor grupuri de interese si clienti politici.
Intarirea francului elvetian a pus cu spatele la zid debitorii care s-au imprumutat in aceasta moneda.
Se spune ca valoarea unei companii, a unei persoane sau a unui grup este data de suma valorilor individuale si de modul in care acestea sunt sustinute in activitatea de zi cu zi.
La sfarsitul Q 3, Cosmote Romania inregistra 5,2 milioane clienti si avea o acoperire de peste 98% din populatia Romaniei.
"In urma feedback-ului primit de la clienti si webmasteri am reproiectat Google Images in asa fel incat experienta sa fie net superioara celei de pana acum", a declarat managerul de produs al Google, Hongyi Li, citat de Mashable.
Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
- Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP. ... Termenul Internet nu trebuie confundat cu serviciul internetic World Wide Web (www).
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... Avem clienti care vin des la noi! De Valentine‘s Day vom veni cu noutati", ne-a spus Rodica Florea.
Avem clienti fideli care vin sa repare ceasurile la noi, dar si trimisi de alti oameni. Avem la vanzare si pendule nemtesti Condor - la 650 RON", ne-a spus Catalin Vardianu.
Lacunele derularii contractului pe care Primaria Craiova l-a incheiat cu Systema Ecologic pentru depozitarea reziduurilor Baniei in rampa ecologica ies la iveala rand pe rand.
Dupa cum puteti vedea in imagine, fumatorii pot cere sa fie coborate din tavan niste mini-locuri pentru fumat, in care-si pot dezlantui in voie viciul, fara a deranja pe ceilalti clienti ai restaurantului.
Potrivit consilierului Victor Manea, "realizarea" lui Mazare a fost bine primita doar de persoanele certate cu legea si atrase de portofelele cetatenilor. ... Turistii vor ocoli statiunea, comerciantii vor pierde clienti, iar bugetul local va fi mai sarac.
Am oferit locuri de munca pentru mii de oameni si am ospatat milioane de clienti infometati si insetati. ... stii ca ai crescut in toti acesti ani, dar iti dai seama ca abia acum te dezvolti cu adevarat:
Firmele si-au diminuat creantele cu peste 300 mil.lei, datoriile comerciale s-au redus de la 829,5 mil.lei la 675,3 milioane de lei in 2016, iar pierderile nete au scazut de la 138,7 mil.
In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. ... Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.
Ceea ce incepi azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu te grabesti. ... Cu banii potriviti la dispozitie, esti pregatit pentru un proiect de anvergura ce iti consuma si resurse financiare masive, dar si o cantitate uriasa de energie din partea ta.
Regia Autonoma de Apa incearca sa obtina avizul consiliului local pentru perfectarea unui contract de furnizare cu "colega" sa, Regia Autonoma de Termoficare, astfel incat prima sa-i poata factura celeilalte apa pe care i-o livreaza in vederea incalzirii si distribuirii catre craioveni.
Voi reproduce in cele ce urmeaza cele scrise cu talent de Stelian Tanase, despre acest om rar - Gheorghe Florescu, supranumit Omul lui Dumnezeu.
Statele Unite au propus Japoniei livrarea a 80 de rachete antiracheta de tip Patriot, dupa testele cu rachete nord-coreene de la inceputul lunii iulie, a anuntat, ieri, agentia de presa nipona Kyodo.
google-analytics.com